szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Microsoft a következő hetekben frissíti majd az Outlook alkalmazást, több új funkcióval is bővítve annak lehetőségeit.

Az androidos eszközökre, valamint iPhone-ra és iPadre is elérhető Outlook levelezőben a Microsoft tovább bővítette a hanggal vezérelhető funkciók körét, így egyszerűbben lediktálhatjuk az e-mailjeinket, valamint hívást indíthatunk az alkalmazás kontaktlistájából. Emellett a rendszer észleli, ha egy levélre válaszolnunk kell – például egy meghívóra –, és különböző válaszlehetőséget kínál fel.

Az androidos felhasználók beérkező levelekre már a felugró értesítésből is válaszolhatnak, illetve archiválhatják vagy törölhetik is a levelet az alkalmazás megnyitása nélkül. Az iPad-tulajdonosok sem maradnak új fejlesztés nélkül: hamarosan megkapja az app a OneDrive és az Outlook közti áthúzós (drag and drop) funkciót.

©

A redmondi cég mindezek mellett könnyít azon, hogy a mobilos alkalmazásba be tudjunk lépni. Ha a számítógépen ez már megtörtént, akkor mobilin egy QR-kód beolvasásával gyorsíthatunk a folyamaton.

A fent említett funkciók a következő hetekben érkeznek majd meg az appba.

A Microsoft tervei között szerepel, hogy azokat a funkciókat, amelyek jelenleg csak az Outlook asztali gépekre szánt változatában érhetők el, szép lassan a mobilalkalmazásokban is elérhetővé tegye. A hangulatjeleket például már 2021 elején.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
„Ez hiba volt”: Maszk nélkül fotózkodott a Fradi-Újpesten a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője

„Ez hiba volt”: Maszk nélkül fotózkodott a Fradi-Újpesten a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője

Sokan nem viseltek maszkot a szombati FTC-UTE meccsen

Sokan nem viseltek maszkot a szombati FTC-UTE meccsen

Kutyákkal keresték az aranysakálokat a Velencei-tó környékén

Kutyákkal keresték az aranysakálokat a Velencei-tó környékén