szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Facebooknál csütörtök délután három órára sikerült úrrá lenni a Messengert érintő problémán.

Több órányi akadozást követően nem sokkal 15 óra előtt helyreállni látszik a Facebook Messenger működése. A hibára először délelőtt 11 óra magasságban lettek figyelmesek a felhasználók: az üzenetküldőben alig, vagy egyáltalán nem érkeztek meg az üzenetek, hiába tűnt úgy a küldő oldalán, hogy azok elmentek.

A kezdeti akadozás után a szolgáltatás szinte teljesen leállt. Mint kiderült, a probléma nemcsak Magyarországot érintette, Szlovákiában, Lengyelországban, Csehországban, Belgiumban, Francia- és Horvátországban, továbbá Egyesült Királyság, Görögország és Románia területén is probléma volt a szoftver működésével.

A Facebook a hiba kezdete óta semmilyen csatornán nem adott tájékoztatást arról, hogy mi lehetett a hiba oka. Az viszont biztos, hogy nagy lehetett a baj a Facebooknál, ilyen komoly leállása ugyanis még nem nagyon volt a Messengernek.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vízi mozit álmodnak a városligeti csónakázótóhoz

Vízi mozit álmodnak a városligeti csónakázótóhoz

Közpénzből lehelnének életet a német üzletláncok fenyegette falusi kisboltokba

Közpénzből lehelnének életet a német üzletláncok fenyegette falusi kisboltokba

Két budapesti kerület kapott pénzt a kormánytól, mindkettő fideszes vezetésű

Két budapesti kerület kapott pénzt a kormánytól, mindkettő fideszes vezetésű