szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megújította a nyaralóba, utazáshoz ajánlott mobilinternetes tarifáját a Telenor. A Hipernet Home+ Holiday csomag havi költsége a használatnak megfelelően változik, és csak azokon a napokon kell fizetni, amikor ténylegesen netezünk.

A Hipernet Home+ Holiday tarifát azért fejlesztette ki a szolgáltató, hogy megoldást találjanak az ügyfelek, akiknek rövidebb időszakokra – egy-egy napra vagy hétvégére – rendszeresen szükségük van több mobiladatra, de nem szeretnének ezért helyhez kötött internet-előfizetést kötni. A díjcsomagban foglalt adatmennyiségért csak azokon a napokon kell fizetni, amikor az ügyfél ténylegesen igénybe veszi a szolgáltatást. A szolgáltató közleménye hangsúlyozza: a tarifát mobilrouterrel lehet igénybe venni, ami az otthoni, vezetékes routerhez hasonlóan biztosít wifi-hálózatot a telefonokon, táblagépeken kívül akár laptopnak, okostévének is.

A tarifa állandó költségét egy alaphavidíj jelenti, amelynek összege hűségszerződés és készülékvásárlás, valamint e-Komfort csomag igénybevétele esetén 1000 forint. Ha a felhasználó elkezdi használni a tarifát, automatikusan, külön teendő nélkül aktiválódik egy 100 GB-os belföldi napi adatjegy, amelynek adatkerete az adott naptári napon belül (00:00 és 23:59 között) használható fel. Az ilyen módon igénybe vett napokért további 490 forintot számláz a Telenor.

A vállalat közleményéből az is kiderül, hogy a 100 GB-os adatkeretből 1,8 GB felhasználható az országhatárokon túl, az EU-n belül.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!