Amy Winehouse apja elosztogatta lánya pólóit

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A néhai énekesnő háza előtt várakozó rajongók kapták meg Amy Winehouse pólóit. A ruhadarabokat édesapja, Mitch Winehouse osztogatta szét pénteken, majd megölelt több embert.

A Daily Mail internetes oldala szerint Amy Winehouse szülei péntek reggel a Shiva zsidó hagyomány miatt tértek vissza a szombaton elhunyt énekesnő észak-londoni otthonához. A 60 éves Mitch Winehouse-t és 56 éves feleségét fiuk, Alex valamint egyik közeli barátjuk, Tyler James kísérte el. A Shiva hét napig tart, a zsidó hagyományban a gyász része.

A háznál megjelentek pénteken az énekes testőrei is, elkezdtek elszámolni ugyanis az énekesnő holmijaival. A helyszínen készült fotók szerint kihoztak az épületből egy gitárt, valamint sporttáskákban olyan emlékeket, amelyek fontosak lehetnek a családnak és a barátoknak.

A Daily Mail cikkében is azt írják: Amy Winehouse halálát az okozhatta, hogy nem fokozatosan, hanem egyik percről a másikra hagyta abba az ivást, és ez olyan sokkot okozott a törékeny szervezetének, amit már nem bírt ki. A cikkben megjegyzik, hogy az énekesnő halála előtt három nappal állítólag gint és energiaitalt ivott azon a party-n, ahol keresztlánya, Dionne Bromfiled mutatkozott be énekesnőként.