szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Étkezés, vásárlás, közlekedés vagy akár az otthonunk energia- és vízhasználata – számtalan tényezőn múlik, mekkora az ökológiai lábnyomunk. Tudja meg kérdőívünkből, hogy mennyire szennyező, vagy mennyire jár jó úton.

Zhvg
A világ egyik legsürgetőbb problémája a környezet védelme, a klímaválság, a fenntarthatóság. Ezekre nekünk különös figyelmet kell fordítanunk, ezért kiemelt helyen is kell kezelnünk. Innen új alrovatunk címe is: Zhvg.
Friss cikkek a témában

Többet tesz a környezetéért, mint Greta Thunberg? Vagy az életmódja felér egy szénerőmű károsanyag-kibocsátásával? Egyre többen tesznek lépéseket az ökológiai lábnyomuk csökkentéséért. Ahogy a fenntarthatóságnak, így az életmódunknak is számtalan aspektusa van. Rengeteg tényezőn múlik, mi mindenből tevődik össze az, milyen hatást gyakorlunk mi a környezetünkre. Eszik minden nap húst? Eldobható pohárba kéri a kávéját? Könnyen lehet, hogy ha csak lehetősége adódik, inkább biciklire pattan vagy tömegközlekedési eszközt választ ahelyett, hogy autóba ülne. Az otthonunk energia- és vízhasználata is jelentős ebben a tekintetben. A jó hír azonban, hogy rengeteget tehetünk ennek csökkentése érdekében.

Kérdőívünkből megtudhatja, hogy igazán zöld, jó úton jár-e, netán kis vagy egészen nagy szennyező? Azt garantáljuk, hogy bármi is legyen az eredmény, rengeteg hasznos tippel, szakértői tanáccsal és érdekes témával, a legfrissebb hírekkel és a legzöldebb hazai és nemzetközi kezdeményezések bemutatásával fogjuk segíteni, hogy még fenntarthatóbbá váljon az életmódja!

<iframe id="interactApp5e8326a5658bed00148aa465" width="800" height="800" style="border:none;max-width:100%;margin:0;" allowTransparency="true" frameborder="0" src="https://quiz.tryinteract.com/#/5e8326a5658bed00148aa465?method=iframe"></iframe>
Öt művész üzeni: Minden szülőnek szüksége lenne az örökbefogadó tanfolyamra

Öt művész üzeni: Minden szülőnek szüksége lenne az örökbefogadó tanfolyamra

Nem tudják, hogy mi tudjuk, hogy ők tudják – avagy mit lehet még elmondani a Jóbarátokról?

Nem tudják, hogy mi tudjuk, hogy ők tudják – avagy mit lehet még elmondani a Jóbarátokról?

2,6 milliárdért épít irodát Pakson Paár Attila cége

2,6 milliárdért épít irodát Pakson Paár Attila cége