szerző:
hvg.hu

Újabb nevek kerültek nyilvánosságra a Hír TV-ből távozók közül. Szöllősy Györgyi mellett más ismert arcok is távoznak a hírcsatornától.

Veiszer Alinda megerősítette az Indexnek, hogy őt is elbocsátják a Hír TV-től, gazdasági okokra hivatkozva. Úgy fogalmazott: „még csak haragban sem váltunk el, még az ajtót sem csaptam rájuk, igazából korrektül intézik az egészet".

Hozzátette: egy kicsit azért meglepődött, mert Alinda című műsora nézettsége folyamatosan nőtt, "ekkora sikert kultúrában még sehol nem tudtam elérni". Május végéig látható a műsor a Hír TV-n.

Veiszer Alinda 2015 szeptemberében került a Hír TV-hez.

Az Index információi szerint elbocsátották a csatornától M. Kiss Csabát, Szöllősi Györgyit, D. Bányász Gergőt és Pataky Enikőt is. A hvg.hu úgy tudja: Péterfi Juditnak is felmondtak. Marad viszont Kálmán Olga műsora, és a Szabadfogás is Dévényi Istvánnal.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!