Szex, drog, rock and roll - ilyen lesz az új HBO-sorozat

Szex, drog, rock and roll - ilyen lesz az új HBO-sorozat

Szórakoztató, de itt-ott lapos, másutt kissé szájbarágós az HBO-s Scorsese-Jagger rock and roll-sorozat, a Bakelit. Legalább is, amit eddig láttunk belőle. Belenéztünk, elmeséljük.

Különös Instagram-fotókkal jött ki a celebvilág

Különös Instagram-fotókkal jött ki a celebvilág

A Recorder blog számtalan Instagram-fotót gyűjtött össze arról, miképp is élték meg ismert zenészek az amerikai elnökválasztást.

hvg.hu

Bekönyörögte magát Tom Cruise új filmjébe a sztárszerző

Bekönyörögte magát Tom Cruise új filmjébe a sztárszerző

Egy Tom Cruise-filmben szerepelni nem életbiztosítás, de anyagi szempontból nem rossz. Van akit mégsem a pénz érdekel, hanem a hírnév.

hvg.hu

Meghalt Vallai Péter színész

Meghalt Vallai Péter Jászai Mari-díjas színművész. A Vígszínház tagját szerdára virradó éjjel, életének 66. évében váratlanul érte a halál - tudatta a színház honlapján.

MTI

Meghalt Sinkovits Imre özvegye

Életének 84. évében meghalt Gombos Katalin színésznő, érdemes művész - tudatta a család szerdán. Sinkovits Imre özvegyét hosszan tartó betegség után kedden érte a halál, temetéséről később intézkednek.

MTI

Meghalt a második világháború legidősebb kínai szexrabszolgája

Meghalt Huang Vu Hsziu-mej, aki a legidősebb volt a még életben lévő, második világháborúban a japánok által szexuális szolgáltatásra kényszerített kínai nők közül.

MTI

Igéző magyar táncoslányok a világ körül

Igéző magyar táncoslányok a világ körül

Nieto Mercedes Japántól Amerikáig bejárta a világot, hastánc-előadásokat tart és oktat. Körbetáncolja a Földet, és ha teheti, viszi tanítványait is. Például Marokkóba.

hvg.hu

Lady Gaga így örült Obamának - fotó

Lady Gaga így örült Obamának - fotó

Lady Gaga is gratulált Barack Obamának a választási győzelemhez. Az énekesnő a Twitteren azt írta, "ma este nagyon büszkék vagyunk arra, hogy amerikaiak vagyunk".

hvg.hu

Igéző magyar hastáncos a világ körül

Igéző magyar hastáncos a világ körül

Nieto Mercédesz Japántól Las Vegasig hastánc-előadásokat tart. Körbetáncolja a világot, és ha tehet, viszi tanítványait is, a 6 nimfát. Például Marokkóba.

Pssszt! Mielőtt ajándékba adná, hallgasson bele

Pssszt! Mielőtt ajándékba adná, hallgasson bele

Obama barátságosan integetett Bruce Springsteen és Jay-Z között, Romney orcájába vidáman csapkodja a szél a ZZ Top tagjainak szakállát, mégsem lehet azt mondani, hogy van demokrata előjelű vagy republikánus együtthatójú pop and roll. Amerika ezekkel a hangokkal próbálja ébren és éberen tartani magát a választás éjszakáján, nekünk meg jók lesznek karácsonyra.

ln

Tinik, sátán, szex - megszólal a Paint Mámoros pixellány

Galambevő szar, vizelő hajléktalan és egyéb precíz társadalomkritikák painttel. Videónterjút készítettünk Mondik Noémivel, a Paint Mámoros pixellánnyal.

hvg.hu

Szélütést kapott Montserrat Caballé

Három hónap pihenést írtak elő orvosai Monsterrat Caballénak, a világhírű spanyol operaénekesnő ugyanis a közelmúltban enyhe szélütést kapott és eltörte a vállát.

MTI
Hirdetés

Jelentős művészettörténeti vita oldódhat meg

GB monogramot találtak Assisiben, a Szent Ferenc-bazilika egyik kápolnájának falán. Restaurátorok szerint a festő Giotto di Bondone aláírásáról lehet szó.

MTI

Hatalmasat bakizott az RTL Klub

Ha nem sikerül más megoldást találni, egymillió forintra perelné az RTL Klubot Metzker Viktória, mert a csatorna egy másik DJ-ről, Seherezádéról készült riportjában véletlenül az ő egyik bulijának képeit is bevágta - írja a Bors.

hvg.hu

Illyés Gyula is ott járt Ozorán

A kéziratok rendezésekor egy eddig ismeretlen Illyés Gyula-regényre bukkant a költő-író lánya, Illyés Mária, akinek válogatásában csütörtökön jelenik meg kötet a 110 éve született alkotó ismert és kiadatlan verseiből. A regény felismerhetően Ozorán játszódik.

MTI
Hirdetés

Elveszettnek hitt Dalí festményt mutattak be

Salvador Dalí spanyol festő egy rég elveszettnek hitt nagyméretű alkotását mutatták be a kanadai Montrealban.

MTI

Sosem publikált Capote-írás került elő

Truman Capote Meghallgatott imák című önéletrajzi regényének egyik hiányzó részlete lehet az a szöveg, amelyet a Vanity Fair publikált.

MTI

Meghalt Elliot Carter

103 évesen meghalt Elliott Carter kétszeres Pulitzer-díjas zeneszerző, a kortárs zene egyik legjelentősebb alakja, akit gyakran emlegettek a "legeurópaibb" amerikai komponistaként. A művészt hétfőn érte a halál.

MTI

Vonatok és kaluzok a kertben

Vonatok és kaluzok a kertben

Két főzenekaros koncerttel köszönti november hetedikét a Dürer Kert, ahol szerdán nemzetközi mini poszt-rock világtalálkozót rendeznek: fellép többek között az új lemezzel turnézó brit iLiketrains és az amerikai Caspian.

nd

Hét ortodox könyv, amiből Matolcsy megtanulhat válságkezelni

Hét ortodox könyv, amiből Matolcsy megtanulhat válságkezelni

Miniszter úr, szeretnénk segíteni az adósság kezelésben. Hoztunk hét ötletet.

Meghalt az első magyar filmrendezőnő

Szombaton temetik Luttor Marát, a Balázs Béla-díjas, filmszemle-életműdíjas filmrendező, rendezői munkatárs október 22-én, életének kilencvenedik évében hunyt el.

MTI
Hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X