Bödőcs Tibor: "Én azt mondom, hogy aki lop, azt ne kíméljük"
Kult

Bödőcs Tibor: "Én azt mondom, hogy aki lop, azt ne kíméljük"

A Rádiókabarénál cenzúrázták, a Showder Klubból hamar kivált, Bödőcs Tibor a Comedy Centralon most harmadik önálló estjét mutatja be, amelyet ezúttal Londonban vettek fel – nem véletlenül. A politikai humor és a bukolikus kocsmai történetek között egyensúlyozó stand upos annyi pénzből forgatott, amennyibe az MTVA-nál a kávé kerül, és azt is tudja, Fábry nem éppen a politikai poénjai miatt szereti, de ahol megalkuvást szimatol, onnan menekül. Interjú.

MTI Kult

Rekordbevételt várnak az új Star Trek-filmtől

Az észak-amerikai mozikban 85 millió dolláros rekordbevételt várnak az elemzők a május 17-től látható Sötétségben - Star Trek című sci-fi premierjétől - írta a Variety.

Czibolya Tamás - Lukács Andrea Plázs

"Nem szeretném arcon köpni magam semmiért" – Ki SP?

Komolyan vehető-e egy 24 éves, aki a popszakmában megcsinált már mindent: énekelt, leginkább szerelemről, táncikált, mint Justin Timberlake, és ő rendezte a magyar popkultúra egyik legvitatottabb dalához a klipet. Most mégis inkább a fotózással foglalkozik, de nem SP-ként. Éder Krisztián vállalja azt, ami volt, és úgy véli, az érési folyamatának még messze nincs vége. Interjú.

MTI Kult

Visszatértek a Napraforgók a Van Gogh Múzeumba

Visszatértek pénteken Vincent van Gogh (1853-1890) holland festőművész legnagyobb mesterművei - köztük a Napraforgók, az Íriszek és a Varjak a búzamezőn című alkotások - az amszterdami Van Gogh Múzeumba, amelynek befejeződött a felújítása.

hvg.hu Kult

Mintha mindig tavasz lenne

A FÜGE által létrehozott Jurányi ház felújított iskolaépületben jártunk és megnéztük, hol tartanak a művészeti munkálatok. Jelenleg 50 szervezet dolgozik a helyen, a termek megteltek, a hangulat pedig olyan, mintha mindig tavasz lenne.

hvg.hu Kult

Stohl András biztosan nemet mondott Vidnyánszkynak

Az Index információi szerint a hét elején zajlott le Stohl András és a Nemzeti Színház leendő igazgatója, Vidnyánszky Attila között az a megbeszélés, amin a színész nemet mondott az ajánlatra. A Vígszínházban folytatja.

MTI Kult

Sokan fogadnak az ABBA összeállására

Fogadni lehet a svéd ABBA együttes újraegyesülésére Nagy-Britanniában azután, hogy Agnetha Fältskog nem zárta ki teljesen a lehetőséget.

hvg.hu Kult

Itt vannak a legújabb nevek a Balaton Sound fellépői közül

Újabb nevek kapcsolódnak a Balaton Soundon a korábban bejelentett sztárparádéhoz: jön Nas, a New York-i hip-hop ikon, a három trance-szuperhős, azaz Above and Beyond, az egyik legsokoldalúbb és legképzettebb drum'n'bass játékos, Dj Friction, és sokan mások. A magyarok közül ott lesz Karányi Dani, valamint a Punnany Massif Elektro produkciója.

hvg.hu Kult

ByeAlex bajban lesz Malmö felé

Soha nem ült még repülőgépen ByeAlex, így az Eurovíziós Dalfesztiválban nem az éneklés lesz számára az egyetlen kihívás – írja a Bors.

hvg.hu Kult

Cenzúrázta Ganxsta testét a TV2

Etikai megfontolásból a TV2 kitakarta egyik műsorában Ganxsta Zolee mellkasát, amelyre sarló és kalapács van tetoválva – írja a Bors. A zenész nem ért egyet a történtekkel.

MTI Kult

Ben Affleck mélyszegénységbe kerül

Ben Affleck is csatlakozott ahhoz a nemzetközivé váló jótékonysági kezdeményezéshez, amely a mélyszegénységben élők helyzetére akarja felhívni a figyelmet: az amerikai filmszínész, rendező öt napon át napi másfél dollárból (335 forint) fog élni számos más hírességgel együtt.

A címlapról ajánljuk