MTI Kult

Négymilliót hegedült össze Mága Zoltán

Négymillió forint adomány gyűlt össze Mága Zoltán és sztárvendégeinek hétfő esti jótékonysági koncertjén, amelyet a hátrányos helyzetű gyermekek taníttatásáért tartottak a Szent István-bazilikában közel háromezer fős közönség előtt.

Lukács Andrea Kult

"Trafikmutyi-őrület van"

Tavaly a Simicska-cég miatt cenzúrázták önmagukat, ám így sokkal több emberhez jutott el az ominózus, a Mahir Cityposterről szóló plakát üzenete. Idén viszont a trafikmutyi a slágertéma, de lesz olyan pályamű is, ami egyszerűen annyit állít, hogy a szomszéd plakát sz*r. Az idén szeptember 6. és 22. között megrendezendő ARC-kiállítás egyik szülőatyjával, Bakos Gáborral beszélgettünk.

MTI Kult

Magyar film is versenyzik a vukovári fesztiválon

Nyolcvanhét alkotás, köztük a Nekem Budapest című magyar szkeccsfilm is szerepel a szerdán kezdődő 7. Vukovári Filmfesztivál (VFF) programjában, amelyet idén a Duna menti országok filmjeinek szentelnek.

MTI Kult

Új filmje miatt támadják Mijazakit

Mijazaki Hajao új animációs filmje máris kasszasiker Japánban, ám a nacionalizmus és a háború veszélyeit boncolgató alkotás egyszersmind kritikák kereszttüzébe állította az Oscar-díjas filmrendezőt.

BI Kult

Sorozatlövést eresztettek meg a Népstadion közönségére

Repült a gigantikus fekete disznó, sokkoló képeket vetítettek az egyre csak épülő falra, magyar gyerekek énekelték, hogy nincs szükségük oktatásra. Az államterrorizmus áldozatainak ajánlotta Roger Waters a The Wall-koncertet és beszólt a kormánynak.

hvg.hu Kult

Támad a bajuszdiszkó

Freddie Mercuryra emlékezik a Queen ikonikus frontemberének szeptember 5-i születésnapján az egyik legkedveltebb fővárosi szórakozóhely, a popkultúrát a város fölé emelő Corvintető.

hvg.hu Kult

Celeb realityt indít a TV2

Celeb realityt indít a TV2 – tudta meg a Bors. A műsorban ismert emberek mindennapjait ismerhetik majd meg a nézők.

hvg.hu Kult

Friderikusz Sándor visszatér az ATV képernyőjére

Friderikusz Sándor megkereste az ATV-t egy politikamentes beszélgetős műsor ötletével, a csatornának pedig tetszett az ötlet. A talk show szeptember közepén indul majd - számolt be a Népszava.

A címlapról ajánljuk