Az évezred legjobb sorozatai, 3. rész: Híradósok
Kult

Az évezred legjobb sorozatai, 3. rész: Híradósok

Az elnök embereivel már bizonyított írócsászár Aaron Sorkin 2012-ben egy önérzetes híradóson és stábján keresztül közvetítette idealista világképét – az HBO szériája az egyik első olyan tévésorozat volt, amelynek sikerült egy mozisztárt a kisképernyőre csábítani Jeff Daniels személyében. Az 1080p Top 20-ban ezúttal a 18. helyezettet, a Híradósokat (The Newsroom) mutatjuk be.

MTI Plázs

"Csillagvizsgálat" a borkedvelőknek Egerben

"Csillagvizsgálatra" hívják a borkedvelőket március 15-én az egri bortermelők, ugyanis 20 helyi pincészet ekkor mutatja be a város központjában 2012-es évjáratú Egri Csillag borát.

Blikk Kult

Kiszáll az X-Faktorból Keresztes Ildikó

Nem lesz többé az X-Faktor mentora Keresztes Ildikó – írja a Blikk. A lap úgy tudja: az énekesnőt még nem keresték meg a feladattal újra, de a baráti köréből származó információink szerint hiába is tennék, nem vállalja újra.

Tossenberger Adél Kult

Ezen a Budapesten biztosan nem akarunk élni

Öngyilkossági kísérlet, antidepresszánsok, vértócsák a kocsma előtt, szerelmi bánat, alárendelt nők, és egy üde folt a HÉV-megállóban. Meglehetősen "darkosra" sikerült a Nekem Budapest című mozifilm, amelyet Enyedi Ildikó végzős rendezői forgattak, miután pályájuk nyitányaként anyagi kényszerpihenőre kerültek. Az eredmény utólag nekik is jó tükör.

MTI Kult

Vidnyánszky posztjára hárman pályáznak – íme a lista

A debreceni Csokonai Színház igazgatói posztjára Kelemen Csaba színművész, az Agria Játékok ügyvezető igazgatója, Nagy Viktor rendező, a Győri Nemzeti Színház volt igazgatója és Ráckevei Anna színművész, a debreceni társulat tagja nyújtott be pályázatot – közölte a polgármesteri hivatal pénteken, a pályázatok felbontása után.

Lukács Andrea-Rác András Kult

Tíz nő, akiről méltatlanul megfeledkeztünk

Állandóan ezek a Katalin hercegnők, Jennifer Lawrence-ek meg Görög Ziták. Oly sok egyéb erény van, mint a hosszú comb, a feszes fenék – és oly sok méltatlanul elfelejtett szupernő.

MTI Kult

Nőnapi hír: Demi Moore visszavág Aston Kutchernek

Tartásdíjat követel a férje, Ashton Kutcher ellen beadott válási papírokban Demi Moore – állítja a TMZ.com celebportál, amely szerint a sztárpár éppen válása pénzügyi részleteit tárgyalja.

hvg.hu Kult

Fotó: szokatlan dolog történt az Átriumnál

Hosszú vajúdás után november 26-án nyitott meg az Átrium Film-Színház a Margit körúti, műemlékvédelem alatt álló art deco épületben A multikulturális hely bejárata előtti oszlopot most színes fonállal kötötték körbe. Íme az eredmény.

hvg.hu Kult

Újra sokkol a hírhedt színdarab

Két év szünet után újra színpadra állítják Magyarországon Moisés Kaufman brutális társadalmi drámáját: a mű gerincét egy megtörtént, homofób gyilkosság képezi.

MTI Kult

Meghalt A polip rendezője

Kilencven esztendős korában csütörtökön Rómában elhunyt Damiano Damiani olasz forgatókönyvíró és rendező.

MTI Kult

Koncert közben esett össze Justin Bieber

Húsz percig lélegeztették Justin Biebert a pódium mögött oxigénnel, miután koncert közben összeesett a színpadon. A 19 éves énekes szóvivője szerint nem szenved betegségben.

A címlapról ajánljuk