szerző:
MTI

Baranya megyében hétfő reggelig tart a kamionstop. A havazás miatt korlátozásokat vezettek be vasárnap az udvari határátkelőhelynél is.

A 7,5 tonnánál nehezebb járművek közúti közlekedésének vasárnap este lejáró korlátozását hétfő reggel hat óráig meghosszabbították. Az utak járhatóak ugyan, azokat folyamatosan takarítják, de a hóátfúvások miatt elakadó kamionok útzárakat képezhetnek – közölték a rendőrségtől és a katasztrófavédelemtől.

A balesetek megelőzése, a közlekedők biztonsága érdekében a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket az udvari határátkelőnél nem engedik be Horvátországba, ahol hasonlóak voltak vasárnap este az időjárási viszonyok.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!