szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A sofőr több száz métert tehetett meg a sínek között.

A 3-as villamos sínpárja közé hajtott egy autós a X. kerületben a Terebesi úton, szúrta ki a budapestkornyeke.hu.

A Balesetinfo képein jól látszik, hogy a Renault Twingo sofőrje még több száz métert tett meg a sínek között, miután észlelte a tévedését.

A portál szerint az autós a Fehér úton a Jászberényi út felől érkezhetett az autós. A Fehér út a Terebesinél balra kanyarodik, egyenesen pedig a villamos sínek folytatódnak, ezzel vélhetően nem volt tisztában az autó vezetője, aki akár 50 ezer forintos pénzbüntetést is kaphat.

Budapesten már nem különleges látvány egy villamossínekre tévedt autó. Tavaly márciusban egy Porsche választotta a kötött pályát az úttest helyett, májusban pedig egy kamion tévedt el. 2019 júliusban a rendőrök elől menekült egy sofőr a sínekre, novemberben pedig az Árpád hídnál hajtott a sínekre egy autó.

Idén januárban az 59-es villamos nem tudott haladni egy veszteglő autó miatt, februárban pedig a 2-es villamossal nézett farkasszemet egy figyelmetlen autós.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Huszonéves gyerekkel is lehet majd igényelni a 3 milliós lakásfelújítási támogatást

Huszonéves gyerekkel is lehet majd igényelni a 3 milliós lakásfelújítási támogatást

David Guetta a Széchenyi Gyógyfürdőben fog zenélni egy hét múlva

David Guetta a Széchenyi Gyógyfürdőben fog zenélni egy hét múlva

Hont András: Többség törvényt bont

Hont András: Többség törvényt bont