szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az autós portál szerint a március 8-án életbe lépő korlátozások az autójavító cégekre nem vonatkoznak.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

A koronavírus-járvány harmadik hulláma miatt hétfőtől újabb szigorítások lépnek hatályba Magyarországon. A Vezess.hu autós lap ugyanakkor a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületétől úgy értesült, hogy a szervizek rendes nyitvatartással működhetnek tovább, valamint – kizárólag nem természetes személyeknek – az értékesítés és az átadás is folytatódhat az autókereskedésekben.

Az autószervizekre tehát egyelőre úgy tűnik, nem vonatkozik majd a leállás, de a pontos rendelkezések csak a Magyar Közlönyből fognak kiderülni, ami egyelőre még nem jelent meg.

Orbán Viktor a reggeli rádióinterjújában azt már közölte, hogy a virágboltok keddig nyitva maradhatnak, és egyelőre a bölcsődék sem zárnak be. Nyitva maradnak a dohányboltok is, a kaszinók viszont ezúttal nem kaptak mentességet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kínában most látták elérkezettnek az időt az eredeti VW Bogár lemásolásához

Kínában most látták elérkezettnek az időt az eredeti VW Bogár lemásolásához

A magyarok 90 százaléka otthon tölti elektromos autóját, de miért?

A magyarok 90 százaléka otthon tölti elektromos autóját, de miért?

Budapesten át utazhatott két orosz ügynök a csehországi robbantáshoz

Budapesten át utazhatott két orosz ügynök a csehországi robbantáshoz