Tetszett a cikk?

Korunk férfibetegsége, az erectilis disfunctio és az impotencia megoldása - gyógyszer nélkül -

Az erectilis disfunctio és az impotencia még mindig tabu téma a férfiak körében. Már kezdünk róla beszélni, de inkább csak szakmai  körökben és a médiában. Az érintett férfiak többsége idegenkedik a probléma elismerésétől, a segítségké¬réstől - pedig szakemberek szerint az esetek nagy részében a jelenség átmeneti, idejében elkezdett terápiával kezelhető, sőt megszüntethető.

A szexuális teljesítmény csökkenése, vagy elvesztése, heves érzelmi, pszichés reakciót vált ki, melyhez gyakran a beteg és partnere, valamint a szakemberek tájékozatlansága is hozzájárul.

A kétségbeesés korábban arra késztette a férfiakat, hogy különböző csodaszerektől, újabban gyógyszerektől várják a megoldást. Ezek eredményessége vitatható, vagy hatástalan, de rosszabb esetben súlyos következményekkel is járhat. Napjainkban a merevedési zavar és az impotencia kezelésére hatékony és ártalmatlan megoldás a VEP készülék, mint terápiás eszköz: biztosítja az alkalmazó és partnere megelégedésére az eredményes és harmonikus szexuális életet.

A merevedési zavar és az impotencia nem az öregedés velejárója. A VEP készüléknek a jelenség észlelésekor elkez¬dett, majd rendszeres használata valamennyi korcsoportú férfi számára magas százalékarányban sikeres. Az alkalmazásnak nincsen kizáró oka egészséges férfiaknál, de egyes állandósult megbetegedések esetében sem. Ezt igazolták a franciaországi Lyon városában lévő Saint-Maurice Klinikán Lavoisier P. professzor irányításával végzett vizsgálatok és a Centre de Recherche sur les Dysfonctions Sexuelles Clinique szakvéleménye.

Beszámoltak pozitív pszichés visszacsatolásról is, mely az egyik gyakori kiváltó okot, a sikertelenségtől való félelmet oldja.

A használó azt tapasztalja, hogy igen rövid idő alatt olyan - félóráig is tartható - mellékhatás nélküli eredmény mu¬tatkozik, melyet azelőtt el sem tudott képzelni. Ez oldja a szorongást, növeli az önbizalmat, a biztonságérzetet. Rend¬szeresen alkalmazva lelki és testi hatása elvitathatatlan: fiatalabbaknál a penis növekedését eredményezi, míg később segítségével az atrophia elkerülhető és a vitalitás az életkor végéig megmarad.

A vákuumtechnika elvén működő VEP készülék az Európai Unióban bevizsgált és forgalmazásra engedélyezett termék, amely megfelel a 93/42/EEC orvostechnikai direktíva előírásainak.

Tekintse meg filmünket a VEPkészülék használatáról és annak előnyeiről! Érdeklődjön, rendelje meg! E-mail címünk: [email protected]
www.vep-keszulek.hu

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megjelent a rendelet a nyugdíjemelésről

Megjelent a rendelet a nyugdíjemelésről

Ónos esőre figyelmeztetnek az ország nagy részén

Ónos esőre figyelmeztetnek az ország nagy részén

Megerőszakolta a gyerekét, felvételt is készített róla egy férfi Budapesten – letartóztatta a rendőrség

Megerőszakolta a gyerekét, felvételt is készített róla egy férfi Budapesten – letartóztatta a rendőrség