Novák Péter először beszélt a szívrohamáról

Novák Péter először beszélt a szívrohamáról

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Szó szerint belebetegedett a válásába.

Novák Péter színész-műsorvezető néhány napja a Második felvonás című válásról szóló színházi beszélgetésen idézte fel a magánéleti megpróbáltatásait. A Bors beszámolója szerint őszintén beszélt arról a fájdalomról, amelyet átélt válása miatt Horváth Andrea táncművésztől. Elmondta például, hogy elsősorban magát hibáztatja, azért, hogy zátonyra futott a há­zassága, és hogy testileg-lelkileg kikészítette a családjuk szétesé­se. „Egy párkapcsolat vége is gyász. Ugyanazokat a szavakat használjuk, mint a halál esetében, és azért vagyok biztos ebben, mert én ebbe a folyamatba tényleg majdnem belehaltam. Kaptam egy szívrohamot 2016-ban, de még pont eljutottam a kórházig. Ott kiderült, hogy egy nagyon erős aritmiás zavar lépett fel nálam, ami a felgyülemlett feszültség, a sok stressz velejárója volt” – mondta.

A házasságuk szétesése nagyjából négy éven át tartott: „†öbbször nekifutottunk, hátha lehet még valamit tenni, és valószínűleg, amikor a tudatalattim megérezte, hogy ez nem jön össze, akkor adott egy nagyon erős válaszreakciót. Amikor azt érzed, hogy tényleg belepusztulsz a veszteségbe”.

Novák Péter azt mondja, ma már azt érzi, olyan baráti, jó viszonyt ápol gyermekei édesanyjával, amilyet a házasságuk alatt kellett volna.

Bepillantást engedett a magánélet és a karrier közötti egyensúlyozás küzdelmeibe is, a táncművész felesége ugyanis feladta a hivatását, és háztatásbeli lett.:

A lehető legrosszabb felállások egyike. Én felmentem a színpadra, önkifejeztem, megmutattam magam, hazaértem, jó fej apuka voltam, és utána beszippantottak a saját gondolataim. A volt feleségemnek pedig maradt egy szép virág torzsája, a rohadó vége, a fáradt, kedvetlen, mocskos.

 

Hozzászólások