Donald Trump hajmosási panaszai miatt módosulhatnak a szabályok az Egyesült Államokban

Donald Trump hajmosási panaszai miatt módosulhatnak a szabályok az Egyesült Államokban

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem jön elég nagy sebességgel a víz ahhoz, hogy a haja tökéletes legyen.

A zuhanyfejek víznyomására vonatkozó szabályok enyhítése várható az Egyesült Államokban, miután Donald Trump arra panaszkodott, hogy az ízlésének és a hajmosási szokásainak nem megfelelő mennyiségben és sebességgel érkezik a víz a csőből.

Trump a múlt hónapban hozta szóba a problémát. „Mit lehet tenni? Hosszabban maradsz és hosszabban zuhanyozol? Mert a hajamnak – nem tudom, önök hogy vannak vele – tökéletesnek kell lennie” – mondta az elnök.

A vizesblokkok ügye már tavaly decemberben is napirenden volt, Trump akkor amiatt aggódott, hogy a takarékossági beállítások miatt az emberek 10-szer húzzák le a vécét, ahelyett, hogy egyszer tennék. Fogyasztóvédelmi csoportok szerint azonban a jelenlegi szabályozásoknak köszönhetően az emberek pénzt és energiát takarítanak meg.

Az nem világos, hogy a szabályok enyhítése mikorra várható. Donald Trump jelenleg az újraválasztásáért kampányol, és a közvélemény-kutatások szerint nem áll jól. Ha nyerne, és a szabályokat enyhítenék, a Reuters szerint a döntést bíróságon támadnák meg.

Hozzászólások