szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

„Eljött a búcsú ideje” – írja a Facebookon Vujity Tvrtko. A tévés a posztjában nem írja le, hova költözik a családjával, de valószínűsíthető, hogy az USA-ba.

„Ami számomra most következik, az egy sok munkával kiharcolt nagyszerű lehetőség, amellyel élni szeretnék, s amellyel büszkévé szeretném tenni szeretett népemet/népeimet, és gyönyörű hazámat; emellett pedig meg szeretnék adni minden olyat a fiaimnak, amit egy édesapa a gyermekeinek megadhat” – írja Tvrtko a posztjában.

Egy hete utaztak el, derül ki, azt ígéri, hogy bármerre is vesse őket a sors, „megmaradok büszke horvátnak és büszke magyarnak, Magyarország büszke polgárának”.

Egyben bejelenti azt is, hogy az elmúlt időben tartott előadásaink bevételét a Baptista Szeretetszolgálaton keresztül a rászorulóknak adja.

A héten az ATV Start műsorában már Tvrtko helyett Gajdos Tamás tűnt fel. A csatorna megerősítette a hírt, hogy ő veszi át a helyét a műsorban.

„Valóban, a Start nézőitől elköszönt, de az ATV-től nem, főleg az amerikai elnökválasztással kapcsolatos programjainkban számítunk rá” – mondta a Blikk kérdésére Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Tvrtko korábban már hosszú éveket töltött el az USA-ban, tanult a Miami Egyetem kommunikációs szakán, de háromszor egy évet élt Washingtonban is, emellett keresztül-kasul bejárta az országot. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Féltékenységből vágta el a nagyapja torkát, vádat emeltek ellene

Féltékenységből vágta el a nagyapja torkát, vádat emeltek ellene

Világgazdasági kilátások: elhúzódó kilábalás, vakcinában reménykedve

Világgazdasági kilátások: elhúzódó kilábalás, vakcinában reménykedve

Gulyás Gergely: A védekezés eredményessége és tesztek száma közötti összefüggést semmi nem támasztja alá

Gulyás Gergely: A védekezés eredményessége és tesztek száma közötti összefüggést semmi nem támasztja alá