szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Személyesen Merkely Béla adta be neki a Pfizer-vakcinát.

Miután megnyílt a lehetőség a várandós nők és kismamák számára is, hogy beoltassák magukat, a néhány héttel a szülés előtt álló énekesnő, Szalóki Ági is megkapta a vakcinát – írta a művész a Facebookon.

„Hát ez gyorsan ment. Ma kaptam a hírt egy kedves háziorvos barátomtól, hogy a Városmajori Szívklinikán már szombaton elkezdik a kismamák oltását. Próba, szerencse, hát odamentem. Épp az adatlapot töltögettem néhány kismamával együtt, mikor egy fiatal orvos vagy orvosjelölt odalépett hozzánk, és közölte, hogy tartsunk vele, mert Merkely professzor fogja beadni nekünk az oltást. Pfizer-oltást kaptam” – írta.

Hát ez gyorsan ment����Ma kaptam a hírt egy kedves háziorvos barátomtól, hogy a Városmajori Szívklinikán már szombaton...

Közzétette: Szalóki Ági hivatalos oldala – 2021. március 27., szombat

Szalóki meg is indokolta, miért döntött az oltás mellett: „Beoltattam magam várandósan a 36. hétben, különös tekintettel arra, hogy állami kórházban szülök, ahol az orvosom covidos betegekkel is foglalkozik. Bízom az orvostudományban és a kutatók tudásában. Éljen Karikó Katalin! Éljen soká a kisfiam is, kérem a Jóistent, hogy legyen egészséges, erős, legyen boldog élete! Legyünk túl mihamarabb a járványon!”

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!