szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Azt mindenki tudja, mit vacsorázott Marilyn Monroe az utolsó, végzetes napon. Most az is kiderül: a tudatos táplálkozásnak köszönhette csodálatos alakját.

Az elmúlt ötven évben már nagyon sokszor felmerült az a figyelemreméltó tény, hogy nem volt Marilynen melltartó, amikor halva találták. Azt is könyvbe szedték, hogy 1962.augusztus 5-én este a brentwoodi Monroe-házban utoljára mexikói büfévacsorát tálaltak fel.

AP / File

Most meg itt a Food&Drink jóvoltából egy korabeli beszámoló a Pageant magazinból, amiből megtudhatjuk, milyen étrendnek köszönhetően lett bombázó Norma Jean Mortensenből.

A napot két kikevert nyers tojással és egy pohár langyos tejjel kezdte. Ha kíváncsi rá, mivel folytatta, látogasson el a blogra. Itt olvashatja: http://www.foodandwine.hu/2012/08/09/marilyn-monroe-dieta-mit-evett-marilyn-monroe/#more-26812

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!