szerző:
hvg.hu

Gasztronauták ma aludják ki magukat. Mert holnap, december 10-én este útjára indulhat a gyönyör a budapesti streetfood éjszakáján.


Ilyen még nem volt:egy hosszú téli estére egyesíti "erejét" a fővárosi street food-osok színe-java. Ráadásul megszokott kínálatukat adventi fogásokkal, italokkal bővítik, és 60 helyszínen 20-50%-os  árkedvezményekkel várják az éheseket késő délutántól  késő éjszakáig.

©

  Érdemes virrasztani. A Chili's Burger például szőlőlekváros burgert kínál fahéjas almateával, a Kolbice - a város négy pontján - jalepano sajtszószos, bajorkáposztás kolbászocskákat, a Kantin Texas rangers-ben, a BRGR Philly cheese steak-ben, az Azték Tex-Mex karácsonyi Tazon de Navidad tálakban utazik. S itt a legújabb őrület: a taiwani bao szendvics thai sörrel a nemrég nyitott Szabadság téri (bevették magukat a tévé székház aljába) Baotifulban.

Ez persze csipetnyinél is kevesebb ízelítő. Naprakész információ, és minden tudnivaló az esemény Facebook oldalán.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Az egészségével játszik, aki sok túlórát vállal

Az egészségével játszik, aki sok túlórát vállal

O1G-sre cserélte a Momentum egy kecskeméti rádió logóját

O1G-sre cserélte a Momentum egy kecskeméti rádió logóját

Egymillió menekültet legalizált Etiópia

Egymillió menekültet legalizált Etiópia

Nálunk is okosabban költ bankkártyánk

Nálunk is okosabban költ bankkártyánk

Busszal ütközött egy autó Bátonyterenyén, egy ember meghalt

Busszal ütközött egy autó Bátonyterenyén, egy ember meghalt

Mikor veszítsük el a szüzességünket?

Mikor veszítsük el a szüzességünket?