szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Engedjék meg, Kedves Olvasóink, hogy megosszuk a karácsonyi hírügyeletesünk esti gasztronómiai kalandját a klaviatúra mellett.

Furcsa érzés szenteste is hírekkel foglalkozni, de hivatásunkból fakadóan nem fér kétség hozzá, hogy kell. Bár az ünnepi este számunka még így is jelentősen könnyebb, mint egy mentősnek, az ügyeletes orvosoknak, tűzoltóknak, rendőröknek - és sorolhatnánk -, de nem egyszerű, mikor kivonjuk magunkat a családi eseményekből.

Ma este hírügyeletesünk édesanyja azonban nem volt rest, egy gyors és könnyű vacsorát készített különös kedvességgel. Kívánjuk, hogy mindenki hasonló figyelmességeket élhessen át!

Pirított kacsamáj karamellizált almaágyon
hvg.hu
HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!