szerző:
hvg.hu

Hétvége a három bé jegyében a Millenáris Parkban. Péntek déltől vasárnap estig kézműves sör és street food fesztivál, ahogy még nem volt.

Legalábbis ezt ígérik az első BBB szervezői, akik sörfronton például olyan húzóneveket mutatnak fel, mint a Léhűtő, a Legenda, a Hrabal vagy a Monyo. A burger és barbecue "mézesmadzag" a Zing, a Befaló Bill, a Céltorony vagy a Good Bar Good Burger.

©

 De természetesen még sokan mások is felsorakoznak a Millenáris Parkban, hogy megmutassák milyen az alliteráló ízek, aromák, illatok, élmények világa. Vagyis: magyar  retro, tradíció és evolúció kis amerikai fűszerezéssel. Gyorséttermi tucatízes tucatkaják, tömegsörök helyett valódi minőség.

Csak a helybeli tapasztalás, az evés, ivás lehet az első Beer, Burger, Barbecue fesztivál próbája. Belépő díj nincs, pénztárcát azért kell vinni, hogy legyen miből feltölteni a HelloPay kártyát, emblémás üvegpoharat a sörhöz egy ezresért mindjárt elsőre le is húzathatunk vele.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!