A Malév a Wizz Air párizsi utasaira gyúr

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megszerezné a Malév a Wizz Air párizsi utasait miután a diszkont légitársaság a napokban bejelentette, hogy megszünteti Budapestről közlekedő párizsi járatát a Malév akciós áron kínálja jegyeit a francia fővárosba a foglalással rendelkezőknek.

A Malév naponta kettő saját, partner légitársaságával közösen pedig négy járatot indít Párizs központi repülőterére, a Charles de Gaulle-ra. A járatokat idén már 130 ezren vették igénybe, novemberben 6 százalékkal többen, mint tavaly. 

Abban bízik a Malév, hogy a diszkont cégtől átcsábított utasokat a későbbiekben is meg tudja tartani. Az akció keretében a Malév 18 900 forintos jegyet kínál Budapest és Párizs közötti útvonalra azoknak a Wizz Air-utasoknak, akik a Wizz Air járatbezárása miatt kénytelenek újratervezni útjukat, és akiknek van érvényes párizsi repülőjegyük. A lehetőséggel 2010. január 15-ig tudnak élni az érintett utasok a szabad kapacitás függvényében.

Kázmér Natasa, a Wizz Air szóvivője az MTI-nek elmondta: azoknak az utasoknak, akik már megvették párizsi jegyüket a légitársaság vagy visszatéríti annak árát, vagy átfoglalhatnak egy másik járatra is.