szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az új kormányhatározat szerint egymilliárdot ad Rogán Antal hivatala Orbán Ráhel barátnője cégének szíves felhasználására.

Egymilliárd forintot utalt ki a kormány a miniszterelnöki kabinetirodának a magyar divat- és designipart átfogó, megújító fejlesztési feladatok hosszú távú koncepciójának megvalósítása érdekében, derül ki a legújabb közlönyből. E feladatokat a Magyar Turisztikai Ügynökség az általa alapított Magyar Divat & Design Ügynökség Nonprofit Zrt.-n keresztül látja el.

Vagyis Rogán Antal kabinetfőnök feladata a tárcájához érkező pénzből ennek az állami cégnek a támogatása, amelyről a hvg.hu megírta, hogy a miniszterelnök lányának barátnője vezeti. A Magyar Divat és Design Ügynökség egyébként nemrég költözött be új budai villájába.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Samsung vagy OnePlus telefonja van? Már ön is letöltheti a Google Telefon alkalmazást

Samsung vagy OnePlus telefonja van? Már ön is letöltheti a Google Telefon alkalmazást

Két hitelminősítő is ítélkezik ma Magyarországról

Két hitelminősítő is ítélkezik ma Magyarországról

Szlovénia vörös listára teheti Horvátországot

Szlovénia vörös listára teheti Horvátországot