szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem akadhat meg a nyerő széria.

Egy hét se telt el azóta, hogy Mészáros Lőrinc informatikai cége elvitte az Állami Egészségügyi Ellátó Központ fővárosi kórházi IT-rendszerek központjainak korszerűsítésére írt ki pályázatot, most újabb közbeszerzéseken nyertek.

A Portfolio szúrta ki, hogy két közbeszerzésen is nyert a Mészáros tulajdoni köréhez tartozó 4iG, az egyiken nettó 315,3, a másikon nettó 373 millió forint értékben, a két szerződés összege együttesen nettó 688,2 millió forint.

A pályázatot a Magyar Export-Import Bank (Eximbank) informatikai korszerűsítésére írták ki, amely állami bankként a magyar kkv-k és export egyik fő finanszírozója.

A lap szerint a 4iG árfolyama idén már közel 168 százalékot emelkedett, ennek pedig egy oka van: folyamatosan nyerik az állami pályázatokat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!