szerző:
Tetszett a cikk?

Hernádi Ádám Esztergom kiemelt turisztikai fejlesztéseiért fog felelni.

Épp aznap, amikor az ellenzék bejelentette közös esztergomi polgármesterjelöltjét, Rogán Antal miniszterelnöki kabinetfőnök miniszteri biztost nevezett ki, aki az Esztergom városát érintő kiemelt jelentőségű turisztikai fejlesztésekért lesz felelős.

Feladata jogszabálytervezetek és vezetői döntések szakmai előkészítése és végrehajtása. A turisztikai térségek fejlesztésével kapcsolatos állami feladatok koordinációjára már most is van miniszteri biztos Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója személyében, de egy városra külön ilyen megbízottat most először neveztek ki.

A megbízást Hernádi Ádám kapta, aki jelenleg Rogán tanácsadója. Korábbi információk szerint néhány éve a Miniszterelnökség igazgatási ügyekért felelős helyettes államtitkárságának munkatársaként részt vett a botrányt kavart trafikügyben mint a dohánykoncessziós pályázatokat értékelő bizottság tagja. Új munkakörében – az eddigi mellé – havi 1,3 millió forintot és más, a helyettes államtitkároknak járó juttatásokat kap, de külön titkárság nem jár neki.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Milliárdos veszteségbe tette a BKK-t a „kudarcba fulladt e-jegyrendszer”

Milliárdos veszteségbe tette a BKK-t a „kudarcba fulladt e-jegyrendszer”

Tóta W.: Halotti beszéd az Index hullája felett

Tóta W.: Halotti beszéd az Index hullája felett

Nem sokat ér, ha csak az óceánok felszínéről szedik le a műanyagot

Nem sokat ér, ha csak az óceánok felszínéről szedik le a műanyagot