szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A beszámolóban az egyéb költségek közt van feltüntetve, ezért nem tudni azt sem, mire ment el a pénz.

A kormányközeli Alapjogokért Központ mögött álló cég 660 millió forintos támogatást kapott, de nem tudni, kitől - vette észre a K-Monitor az erről készült beszámolót.

A beszámoló szerint a Jogállam és Igazságosság Kft. tavalyi értékesítései bevételei csökkentek, de támogatásból 210 millió helyett már 660 millió folyt be, amiből sokkal több anyagi jellegű ráfordítást (filmeket, weboldalakat) és a bérköltségeket tudták fedezni.

A beszámolóban az összes az egyéb költségek közt van feltüntetve, ezért nem lehet tudni, pontosan kitől és mire érkezett ez a pénz.

Érdekesség, hogy éppen az Alapjogokért Központ plakátolta és videózta tele az országot idén ősszel: a néha egészen militáns hangulatú Készüljetek! névre hallgató kampányról már a hvg.hu is írt hosszabban, abból az derült ki, maga a Központ sem tudja pontosan, mennyi pénzt fog felemészteni a kampány.

A magát civil szervezetként aposztrofáló Alapjogokért Központ korábban bevallottan sok pénzt kapott például Matolcsy György alapítványától.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egész Európában hiánycikké kezd válni az influenzaoltás

Egész Európában hiánycikké kezd válni az influenzaoltás

Autóbalesetben súlyosan megsérült a szlovák házelnök

Autóbalesetben súlyosan megsérült a szlovák házelnök

Így játsszák ki a karanténszabályokat az előkelő londoni éttermek

Így játsszák ki a karanténszabályokat az előkelő londoni éttermek