szerző:
hvg.hu

Felszakadozik a felhőzet és lassan visszatér a meleg idő, hétfőn 22-25 fokos maximum hőmérséklet várható, a hét további részében nappal újra 27-29 fokig melegszik a levegő, de éjszakánként már 13-16 fokra lehűl az idő.

Hétfőn elhagyja térségünket a hidegfront, mögötte szárazabb, hűvösebb levegő áramlik az országba. Hétfő reggelre nyugat felől fokozatosan szakadozik, csökken a felhőzet, másutt erősen felhős vagy borult lesz az ég, és egyre inkább már csak a keleti vidékeken várható érdemi csapadék. Hétfőn tovább csökken a felhőzet, a Dunántúlon már több, de délutántól keleten is néhány órára kisüt a nap.

Hétfőn főként a Tiszántúlon számíthatunk még elszórtan esőre, záporra, mérséklődik a légmozgás, de továbbra is nagy terülten lesz élénk az északi, északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 25 fok között alakul.

A hét további részén is marad a meleg, jellemzően 27-29 fok körüli csúcshőmérsékletek várhatók országszerte, míg éjszaka 13-16 fokra hűl le a levegő. Debrecenben csütörtökön 31 fok is lehet.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!