3 gyönyörű asztaldísz karácsonyra

3 gyönyörű asztaldísz karácsonyra

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
ingatlanmenedzser.hu

Hamvas barack asztaldíszAmire szükségünk lesz:Kerámia vagy műanyag tál, vizes oázis, fenyőágak, tobozok, barack színű...

Hamvas barack asztaldísz

Amire szükségünk lesz:
Kerámia vagy műanyag tál, vizes oázis, fenyőágak, tobozok, barack színű gyertya, barack színű apró kis rózsa, borostyánág

Elkészítés:
Áztassuk be a vizes oázist egy órára egy vödör vízbe, majd vágjuk méretre a kerámia vagy műanyag tálba. Ezután készítsük el a fenyő alapot, vagyis a fenyőgallyakat szurkáljuk be körbe, ez lesz az asztaldísz alapja. Középre helyezzük el a gyertyát, ezt dróttal rögzítsünk az alaphoz, vagy használjunk gyertyatüskét. A köztes részt díszítsük rózsafejekkel, hedera ágakkal, tobozokkal és más örökzöldekkel. Ne felejtsük el két-háromnaponta vízzel feltölteni az asztaldíszt, így tartós lesz a dekoráció.

Meseházikó

Amire szükségünk lesz:
Egy nagyobb kerámia tál, vizes oázis, fenyő és örökzöld ágak, kerámia házikó, fehér rózsák, piros bogyók.

Elkészítés:
Az oázist áztassuk be, majd vágjuk méretre és helyezzük el a tálban. Az alapot díszítsük be kisebb fenyőágakkal és más örökzöldekkel, majd középre ragasztópisztollyal rögzítsük a kerámia házikót. Végül díszítsük az asztaldíszt fehér rózsafejekkel és piros bogyós ágakkal. Az asztaldísz nagyságát igazítsuk hozzá az asztal méretéhez, amelyen majd elhelyezzük a dekorációt.

Egyszerű gyors dekoráció

Amire szükségünk lesz:
Kerámia kaspó, vizes oázis, fenyőágak, hosszúkás gyertya, két fej fehér rózsa, fahéjrúd, száraz virágok.

Elkészítés:
A vizes oázist áztassuk vízbe, majd késsel szabjuk a kaspó méretére. Középen helyezzünk el a két szál gyertyát, majd rögzítsük dróttal. Ezután díszítsük fenyő és örökzöld ágakkal, majd tegyünk rá két fehér rózsát, fahéj rudakat és tobozokat. Ha kisebb asztalra készítjük a dekorációt, akkor a szál gyertya helyett használjunk kisebb, tömzsi gyertyát, így a vendégek kényelmesen átlátnak majd felette.

Cikkünket támogatta:

maxcity.hu

 

Hozzászólások