szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Guriga háznak is nevezhetnénk, amit a német nagyváros egyetemén dolgoztak ki.

Guriga háznak is nevezhetnénk, amit a német nagyváros egyetemén dolgoztak ki. Kísérleti otthonteremtésről van szó, az intézmény különböző részlegei évekig gondolkodtak rajta.  Sok előnye közül az egyik az, hogy nem kell sokat takarítani.

 A különböző fakkok az egyes lakásfunkciókat takarják. Van ágy, asztal és persze egy konyha is, amiben még mosogató is elfért – számolt be az archdaily.com. 

 

A tervezők tulajdonképpen egy kivájt óriási fatörzsre emlékeztető csövet alkottak, amit több ponton alátámasztottak. A belső borítás 15 mm vastag panelekből áll, a külső ajtó teljesen átlátszó, így nagyon világos lett a lakás. A cső vagy gurgiga külsejét reklámfelületként értékesíthetik, így csökkenhet a nem túl magas lakbér.

 

 

 


 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Milyen egy divatos szingli lakás?

A hófehér enteriőr a tisztaság és a rendezettség illúzióját kelti, s nem mellékesen kifinomult stílusról árulkodik.