Ákos mást is megkeresett az I. kerületi borozó-ügyben, de valami bűzlött a papírok körül

Ákos mást is megkeresett az I. kerületi borozó-ügyben, de valami bűzlött a papírok körül

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Raskó György egykori agrárállamtitkár állítása szerint néhány éve neki is felkínálta Ákos az Andentéban lévő üzletrészét, de végül nem született megegyezés.

Kovács Ákos és Tiffán Zsolt is eladta üzletrészét a budai Andante Borpatika Kft.-ből, írta meg a csütörtökön megjelent HVG. A zenész Ákos ugyanakkor megtartotta ügyvezetői pozícióját. Az Andantét innentől egy ügyvéd viszi tovább, Geri Zoltán.

A történet érdekessége, hogy Raskó György egykori agrárállamtitkár szerint Ákos korábban őt is megkereste, hátha érdekli a borozó.

Ákos nekem is kínálta borozóját megvételre 2011-ben, 80 milliót kért az üzemeltető kft 100%-os üzletrészéért. Nem vettem meg, mert az iratok átnézése után hamar kiderült, hogy ez csak addig jó üzlet, amíg "baráti" kapcsolat van az I. kerületi önkormányzathoz, konkrétan a polgármesterhez. Neki volt, nekem nem, ezért álltam el a vételtől

- írta a Facebookon Raskó.

Az ország egyik legnagyobb földbirtokosa, volt MDF-es politikus egy tavaly augusztusi interjújában azt mondta, Orbán bukása után a Mészáros Lőrincek vagyona sem marad fenn.

Hozzászólások