szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szerkezet több mint 12 ezer tonnás volt, minden darabját újrahasznosítják majd.

Felrobbantották a németországi Eisern völgyhíd 340 méteres szakaszát, a detonációról felvétel is készült. Érdemes megnézni a videót, hiszen több kameraállásból is látható, hogyan omlik össze a híd.

A Dortmund felé vezető A45-ös autópálya-szakasz egy darabját több mint 60 kiló robbanóanyaggal robbantották fel a német mérnökök még október 18-án. Az 12 300 tonnás szerkezet darabjait felhasználják majd az új híd építése során.

A felvételt és az információkat a többek között a németországi épületek, hidak robbantásait dokumentáló Abbruch Schrotti tette közzé a YouTube csatornáján.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI / hvg.hu Shake

Ki mer átmenni az új svájci völgyhídon? – fotók

A svájci Tamina-völgyben fekvő Pfäfersben épül Európa egyik legnagyobb ívhídja. Az építmény 260 méter hosszú, és némi bátorság valószínűleg biztosan elkel majd azoknak, akik átmennek rajta, ha elkészül.

Ezek most a leginkább megbízható autók egy idei felmérés szerint

Ezek most a leginkább megbízható autók egy idei felmérés szerint

A Sajó-völgyében továbbra is lignittel fűtenek, pedig már megint veszélyes a levegő

A Sajó-völgyében továbbra is lignittel fűtenek, pedig már megint veszélyes a levegő

Bezárja üzleteit a Debenhams, megszűnhet a Topshop is

Bezárja üzleteit a Debenhams, megszűnhet a Topshop is