szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

20 kilós, áfonya szósszal leöntött pulykával várják a vásározókat a Bazilikánál.

20 kilós, áfonya szósszal leöntött pulykával várják a vásározókat a Bazilikánál. Az egyik legfinomabb karácsonyi étellel, vörösáfonya szósszal megöntözött, gesztenyével töltött egyben sült pulykával várja a finom falatokra éhes járókelőket a Picanter Sonka Bár a budapesti Szent István Bazilika előtti karácsonyi vásárban.

A pulykához hagyományos recept szerint készített vörösáfonyás barnamártást is kínálnak. Aki esetleg jobban kedveli a halételeket, azoknak pedig a helyben, frissen sütött rántott halat, mellé pedig az ecetes hagymás krumplisalátát ajánlják.

 

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!