szerző:
HavariaPress
Tetszett a cikk?

Megsemmisítették a Magyar Honvédség tűzszerészei hétfőn a déli órákban azt a 8 kilogrammos bombát, amit vasárnap talált egy család tótkomlósi kertjében, ásás közben.

Vasárnap délután ásott kertjében egy tótkomlósi férfi és felesége, amikor a földmunkálatok során egy bombát találtak. Azonnal értesítették a rendőröket, akik 50 méteres körben lezárták a környéket. Három családnak kellett elhagynia otthonát, és rokonaiknál töltenie az éjszakát.

A Magyar Honvédség tűzszerészei hétfőn érkeztek meg Tótkomlósra, és megállapították, hogy egy 8 kilogrammos, II. világháborús robbanószerkezetről van szó, majd a bombát elszállították a település határába és a déli órákban megsemmisítették.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!