Tetszett a cikk?

A Tilos Rádió kuratóriuma haladéktalanul menesztette azt a műsorvezetőjét, aki a rádióban december 24-én este azt mondta: "Kiirtanám az összes keresztényt."

A közlemény szerint "az egyes szám első személyben megfogalmazott, komolyan nem vehető, csak színvonaltalan provokációnak tekinthető kijelentéstől már a műsorban és azonnal elhatárolódott a másik két műsorvezető, s most, a rádió tagsága nevében, a rádió kuratóriuma is elhatárolódik, és elnézést kér mindenkitől". A rádió az adott műsorkészítőt - aki egyébként ittas is volt - kizárta soraiból.A Tilos Rádió december 24-i esti műsora ellen több szervezet is tiltakozott. A Fidesz csütörtökön közleményben szólította fel az Országos Rádió és Televízió Testületet (ORTT), hogy azonnal hallgattassa el a Tilos Rádiót. A rádió műsorszolgáltatásának azonnali beszüntetését követelte a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség is pénteken. Vékony Éva, az ORTT szóvivője szerint hivatalos beadvány nem érkezett a testülethez, ez az ünnepek miatt legkorábban hétfőn történhet meg. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szijjártó: Kikérjük magunknak, hogy Ukrajna kitiltotta a magyar miniszteri biztost

Szijjártó: Kikérjük magunknak, hogy Ukrajna kitiltotta a magyar miniszteri biztost

Visszahívott a Nébih egy csokit, mert tejet tartalmaz

Visszahívott a Nébih egy csokit, mert tejet tartalmaz

Orbán: Küzdünk, hogy az iskolákat és óvodákat ne kelljen bezárni

Orbán: Küzdünk, hogy az iskolákat és óvodákat ne kelljen bezárni