Tetszett a cikk?

A húsvéti közúti ellenőzésekben országszerte 3500 rendőr vett részt; a járművek sebességét összesen 118 traffipax készülékkel ellenőrizték.

Nem történt halálos közlekedési baleset a húsvéti hétvégén Magyarországon, ezt tartja a pénteken kezdődött fokozott közúti ellenőrzés legfőbb eredményének a közlekedésrendészet. A négy nap során 37 ezer személyt ellenőriztek a rendőrök, közülük 375 volt ittas. Az országos összesített adatok szerint a rendőrök 6432 esetben szabtak ki helyszíni bírságot, összesen 26 millió forint értékben, 2042 közlekedőt jelentettek fel szabálysértésért, 138-at közlekedési bűncselekmény elkövetéséért. A négynapos akció eredményeként 75 körözött személyt is elfogtak. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!