szerző:
MTI

Tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre szerdán a Veszprém megyei Papkeszi község vasúti átjárójában egy személykocsi, s az érkező motorvonat elütötte. Az autó vezetője könnyebben megsérült.

A személykocsi az ütközés után az átjáró túloldalán várakozó nyerges vontatónak vágódott, majd az árokba borult. Az autó 32 éves hölgy vezetőjét, aki egyedül ült a járműben, könnyebb sérülésekkel a várpalotai kórházba szállították. A baleset miatt a Papkeszi-Vilonya-Berhida közötti útvonalat a rendőrség teljes szélességben lezárta, a forgalmat elterelte.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Japán támadás: milyenek a 2019-es új Lexusok?

Japán támadás: milyenek a 2019-es új Lexusok?

Marabu Féknyúz: Csak a szerénység

Marabu Féknyúz: Csak a szerénység

Hét gól Liverpoolban, ebből a hazaiak hármat kaptak

Hét gól Liverpoolban, ebből a hazaiak hármat kaptak

Most a Westendben videózták le Gruevszkit

Most a Westendben videózták le Gruevszkit

Ez az öt szám 1944 millió forintot érhet

Ez az öt szám 1944 millió forintot érhet

Meghalt Andy Vajna

Meghalt Andy Vajna