szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Elfogták azt a hajléktalan férfit, aki még tavaly decemberben megölt egy 64 éves embert a fővárosban, a Népligetben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított férfit csütörtökön a XV. kerületben, a Baksay utcai szálláshelyén fogták el. A gyanúsított kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, ebben az áldozat tolakodó magatartásával magyarázta tettét. A férfit őrizetbe vették.

A rendőrség honlapján közzétett közlemény szerint tavaly december 27-én, a reggeli órákban a Népliget bokros területén egy 64 éves férfi holttestére bukkantak, az eljárás során megállapították, hogy a férfi halálát bántalmazás okozta. 

A rendőrség folyamatos megfigyelés alá vonta a bűncselekmény helyszínét, valamint rendszeresen ellenőrizte az odalátogatókat. Így került látókörbe egy 24 éves hajléktalan férfi, aki a beszerzett bizonyítékok, valamint a rendelkezésre álló szakértői vélemények alapján meglapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A romlottság és a tisztaság poétája – 200 éve született Charles Baudelaire

A romlottság és a tisztaság poétája – 200 éve született Charles Baudelaire

Elhunyt a tévétornából jól ismert Bérczi István tornász

Elhunyt a tévétornából jól ismert Bérczi István tornász

Vízbe esett a hajóról és meghalt egy ember a Ráckevei-Dunán

Vízbe esett a hajóról és meghalt egy ember a Ráckevei-Dunán