Ma délelőtt is a Margitszigeten garázdálkodott a szatír

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A hvg.hu munkatársa szemtanúja volt, hogy a Margitsziget egyre hírhedtebbé váló szatírja szerda délelőtt is nyilvánosan önkielégített. Az ügyben kerestük a rendőrséget, egyelőre várjuk a válaszukat. Kollégánktól mindenestre tanúvallomást kértek.

A hvg.hu munkatársa találkozott azzal a margitszigeti szatírral, akire egyre több panasz érkezik. A férfi a nagy eső ellenére a futópálya mellett, egy oszlop mögött önkielégített szerda délelőtt.

Munkatársunk megkért egy másik irányba futót, hogy szóljon a korábban arra járó rendőröknek, de mire a másik futó odaért, a rendőröknek már hűlt helye volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság mind a mai napig nem jelezte hivatalosan, hogy nyomozna az ügyben, vagy keresné a 30-40 év körüli férfit. Az ügyben kerestük a rendőrséget, egyelőre várjuk a válaszukat. Munkatársunkat mindenesetre szemtanúként bevonták az ügybe.

Az Index egyik olvasója beszkennelt egy rendőrségi levelet, amelyben a XIII. kerületi rendőrség arról számol be, hogy eredménytelenül kereste a férfit.

Az Index felhívására rengeteg olvasó jelezte, hogy találkozott a szatírral, akiről a legkülönbözőbb információk érkeznek. Egyesek szerint teljesen meztelenül is maszturbált már, néha pedig futás közben teszi ezt. Többen félelmetesnek, ugyanakkor ártalmatlannak látják. Mások arról számoltak be, hogy a férfi tárgárságokat ordibált. "Úgy seggbe k**nálak te ...!!" – ordította például meztelenül a bokrok mellől egy nőnek.

A XIII. kerületi rendőrségen az a férfi tett feljelentést, akinek a feleségét nadrág nélkül vette üldözőbe a szatír, azzal fenyegetve, hogy a magávéá teszi. De több írták, hogy értesítették a rendőrséget a szatírról. Közülük az egyik már csak gázspray-vel mer futni, mióta találkozott a mutogatós férfival.