Szemeteszsákkal fojtogatta iskolatársait egy 14 éves fiú

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
HavariaPress

Emberölés kísérletével gyanúsítják azt a 14 éves diákot, aki két kisebb fiút fojtogatott egy nyírszőlősi iskolában. A kegyetlen hatodikost őrizetbe vették.

Szerdán tett feljelentést két kisdiák a rendőrségen, mert két nappal korábban egy 14 éves diáktársuk megpróbálta megfojtani őket.

Az eset a nyírszőlősi általános iskolában történt, a negyedikes és hatodikos tanulók közös testnevelésórája előtt. A 14 éves hatodikos fiú első áldozatának egy 10 éves kisdiákot választott ki. A fiú fejére ráerőszakolt egy műanyag szemeteszsákot, s azzal fojtogatni kezdte. Mikor a fuldokló fiúnak sikerült kiszakítania a zacskót, a kegyetlen diák hátulról a másik, 11 éves fiú arcára szorította, s percekig fojtogatta őt is. A szadista fiú csak akkor hagyta abba a kínzást, mikor az odaérkező többi diák rászólt.

A 14 éves fiút előállították, kihallgatták, majd őrizetbe vették. Kiderült, hogy korábban egyik áldozatát már bántotta, ezért az emberölési kísérlet mellett, súlyos testi sértés kísérletével is meggyanúsították. A rendőrség kezdeményezte a fiú előzetes letartóztatását.