Blikk: Tarsoly személyi titkára a legfőbb ügyész lányával jár

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Együtt van Polt Péter legfőbb ügyész lányával Tarsoly Csaba, őrizetbe vett Quaestor-vezér személyi titkára – írja a Blikk. Mikuska Zoltán a Quaestor előtt a Miniszterelnökségnél dolgozott osztályvezetői beosztásban.

Az éjjel őrizetbe vett Quaestor-vezér, Tarsoly Csaba személyi titkára, Mikuska Zoltán a Blikk információi szerint Polt Péter legfőbb ügyész lányával van együtt.

Mikuska Zoltán a Miniszterelnökségről igazolt át a Quaestorhoz, több mint három évvel ezelőtt. A Hivatalos Értesítő szerint 2012 januárjában közös megegyezéssel távozott a kormányzati csúcsszervtől, itt osztályvezetői beosztásban dolgozott.

A Blikk szerint azóta Tarsoly jobbkezének számít a Quaestor-cégcsoportnál.

Mint arról beszámoltunk: házkutatást tartottak Tarsoly Csabánál. A hvg.hu információi szerint a Quaestor-csoport vezetőjét őrizetbe vette a rendőrség és gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsítás ellen panasszal élt. Értesüléseinket Papp Gábor, a Quaestor-vezér ügyvédje megerősítette. A rendőrség később közölte: Tarsoly Csaba mellett a két másik ember is őrizetben van már, akiket csütörtökön állítottak elő az ügyben.