Mutatjuk, milyen plakátokkal jön a Kétfarkú Kutya Párt

Mutatjuk, milyen plakátokkal jön a Kétfarkú Kutya Párt

Utolsó frissítés:

Windisch Judit Szerző:

Tetszett a cikk?

Eddig nem használt elemek is lesznek a párt ellenkampányában.

A kvótanépszavazás "ellekampányára" 22 milliót gyűjtött össze eddig a Magyar Kétfarkú Kutyapárt - közölte Kovács Gergely elnök. 8 napja jelentették be, hogy a elindítják az ellenkampányt, ha összegyűlik elég pénz, mert javítani akarnak az országban uralkodó borzasztó hangulaton.

A gyűjtés folytatódik - mondta Kovács - akár október 2-áig, hiszen kis plakátokra vagy újsághirdetésekre végig tudnak költeni ebből a pénzből.

A 22 millióból pedig kijön nagyjából 400 óriásplakát, 400 cityilight, 100 ezer A4-es plakát és ugyanennyi A3-as matrica, úgyhogy

"elvileg minden tele lesz plakátokkal" - teszi hozzá.

30-40 üzenettel készülnek, ebből 16 szövege végleges.

Mutatunk néhányat, ami még eddig nem nagyon jött szembe

©
©
©
©
©

Nagyjából ez lesz a plakátok végleges képe - szín és háttérszín tekintetében mindenképp -, apróbb változtatás még lehet, például 2 beikszelt kör még felkerülhet valahova.

A citylight és kisplakátok szeptember elején jelennek meg, ahogy az óriásplakátok kisebbik része si, a többség szeptember közepétől.

Csinálnak még appokat is, lesz olyan, ahol az állampolgárok gyakorolhatják az érvénytelen szavazást biankó szavazólapon, lesz ellenséggenerátor, amivel random módon ki lehet választani a napi ellenséget - mint a siriusi kommunisták vagy a ligetvédők -, de lesz olyan alkalmazás is, amivel a mobilt odatartva a kijelzőn a kormány kék plakátja átvált a Kutyapártéra. Szereztek olyan domain neveket is, amik Kovács szerint valószínűleg inkább a kormánynak jöttek volna jól, azokon a honlapokon is "lesz valami."

Illetve megismételte, ha az adományokból összejön 1500 milliárd, akkor szerveznek olimpiát is.

Hozzászólások