Akár három évet is kaphat Kozsó

Akár három évet is kaphat Kozsó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Gyanúsan kevés áramot fogyasztott a teaháza.

Három évig terjedő szabadságvesztés várhat Kozsóra – írja a Story magazin, amely a birtokába került dokumentumok alapján azt közölte, áramlopással és más bűncselekményekkel is gyanúsítják az énekest. Kozsó a rendőröknek nem tudta megmagyarázni, miért csak pár ezer forint áramot fogyaszt az 500 négyzetméteres teaháza.

A Blikk szemléje szerint Kozsót a teaház volt üzletvezetője jelentette fel, aki panaszt is tett, mert a teafűben kukacok voltak, az edények között meg egerek futkostak. Állítása szerint az alkalmazottak nem engedhették a villanyóra-leolvasót a mérőhöz. A rendőrség víz- és áramlopás miatt nyomozott az ügyben, most kiderült, a villanyórát átállították és 2013 augusztusától lopott árammal üzemelt a teázó. Az énekes állítólag vízdíjat sem fizetett. Kozsót lopással is megvádolták céges ügye miatt. Kozsó tagadja a bűncselekmények elkövetését, szerinte személyes bosszú áll a háttérben.

Közben Galambos Lajos – vagyis Lajcsi – ügyéről is újabb konkrétumokat árult el az ügyészség, a jelenlegi információk szerint 25 évig lopta az áramot a zenész.

Hozzászólások