Egy sebész főorvos lőtte le magát a kislánya előtt Ásványrárón

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Mindenkit sokkolt a hétfő esti családi tragédia, és egyelőre nem tudni, miért lőtt rá feleségére a köztiszteletben álló orvos, majd végzett saját magával hétéves kislánya előtt.

Egy sebész főorvosként dolgozó 64 éves férfi lőtt rá 42 éves feleségére hétfő este Ásványrárón, majd bezárkózott a ház egyik szobájába hétéves kislányával, és magával is végzett. A családot mindenki példamutató életéről ismerte a környéken, a férfi rajongva szerette két kislányát, ezért sem értik, miért fordult családja és saját maga ellen – derül ki a szerdai Blikkből.

A férfi az egyik közeli városban volt főorvos, felesége ugyanabban a kórházban dolgozott. Jó körülmények között éltek, a családfő korábban indult polgármesteri választáson, valamint külsős alpolgármesteri címet töltött be Ásványrárón. Feleségét meg nem erősített hírek szerint a veséjén érte a lövés, de a mája és a tüdeje is sérült, ennek ellenére még el tudott vánszorogni segítséget kérni a szomszédig.

A főorvos nagyfia néhány évvel ezelőtt gyógyíthatatlan betegségben hunyt el, ebben kis híján beleroppant, de két kislánya miatt tartotta magát.

A Bors idézi a Kisalföldet, amelynek a győri kórház orvos-igazgatója elmondta: a meglőtt feleséget megoperálták, stabilizálták az állapotát, és túl van az életveszélyen.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlete miatt indított eljárást az ügyben.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.