Dúró Dóra  egy "cuki nyitókép" miatt akadt ki a köztévé sportcsatornájára

Dúró Dóra egy "cuki nyitókép" miatt akadt ki a köztévé sportcsatornájára

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Sőt, az egész család fel van háborodva a "szánalmas, kisstílű" eset miatt.

Dúró Dóra, a Jobbik képviselője posztolta, hogy az M4sport Facebook-oldalának borítóképén másfél napig férje, Novák Előd és kisfiúk látszott, ahogy valamelyik pólómeccsen szurkolnak. Szerinte ahogy észrevették ezt a köztévé sportcsatornájánál, azonnal lecserélték a képet, sőt, törölték is.

"Lelövöm a poént: Előd és Botyi fiunk volt másfél napig az M4 Sport Facebook-borítóképe, míg az illetékes elvtárs észre nem vette, hogy kik is ezek a jópofa szurkolók, mert azután nemhogy rögtön lecserélték, de le is törölték a képet. :-) Óriási élmény volt a gyerekeinknek a meccs, már csak azért is, mert drága férjem feldobta őket minden magyar gólnál. Hiába, ilyenek az apukák: ők dobálják a gyerekeket, mi pedig féltve nézzük őket. De azt hiszem, ez így van rendjén.

©

A jobbikus politikus szerint "szánalmas, kisstílű", hogy eközben az M4 közvetítéseiben folyamatosan mutatják a kormánypárti politikusokat.

"Az viszont, hogy a közvetítéseken folyton csak kormánypárti politikusokat bevágó közmédia az írmagját is kitörölte ennek a véletlenül kikerült képnek, az már nincs rendjén, de ez a közmédiát minősíti."

Dúró felháborodott posztját Novák Előd is megosztotta.

 

Hozzászólások