Itt a videó, ahogy Orbán vigyorogva beszámol a magánrepülős meccsnézésekről

Itt a videó, ahogy Orbán vigyorogva beszámol a magánrepülős meccsnézésekről

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A miniszterelnök saját bevallása szerint 30 éve jár így, a jövőben sem fog változtatni a szokásán. Videón is mutatjuk a jobbikos Szilágyi György kérdését és Orbán Viktor arra adott válaszát.

Ahogy tudósításunkban már olvashatták, hétfőn kérdést kapott Orbán Viktor arról, miért repteti őt Garancsi István a Videoton mérkőzéseire egy igen drága repülőgépen. Orbán nem kertelt, felszólalásakor kerek-perec kimondta:

Harminc éve így mentem. Jövő héten is így megyek, azután is így fogok menni.

A jobbikos Szilágyi György szerint erkölcsileg vállalhatatlan, amit Orbán tesz, és aggályos, hogy a miniszterelnök ilyen értékes utakat fogad el attól, aki sokmilliárdos közbeszerzéseket nyer. Érdemes megnézni a kapcsolódó videót, amelyet a 444 idézett, már csak az arcok miatt is:

Az MSZP-s Harangozó Tamás szintén ebben a témában kérdezte a miniszterelnököt, illetve arról is érdeklődött, hogy kormányfőként Orbánnak be kell-e tartania a törvényeket. Ez szintén megvan videón:

Mint ismeretes, az Átlátszó oknyomozó cikkben számolt be egy luxusjacht és egy luxus-magánrepülő útjairól, amelyek feltűnően gyakran keresztezik egymást, s míg az előbbin kormányközeli figurák, az utóbbin Orbán Viktor utazott már.

Hozzászólások