szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kígyóval melengetik a keblüket, de biztos ingyen volt, mint az EU-támogatások.

A Fidesz is megkezdte az aláírásgyűjtést az európai parlamenti választásokra, miután Orbán Viktor kampánybeszédében nekirontott az Európai Néppártnak és vezetőinek személy szerint is.

 

©

A 444.hu gyűjtötte össze a képeket arról, hogy a fideszes aktivisták és képviselők ennek ellenére az EPP logójával díszített kabátban, sapkában, pólóban és táskákkal láttak neki a kampányolásnak. Feltételezhetően az EPP minden tagpártja kapott egy szállítmány kampánykelléket, a Fidesz pedig úgy volt vele, hogy ajándék lónak nem nézi a logóját.

 

©

A Néppárt Orbán politikája miatt már felfüggesztette a Fidesz tagságát, és jelenleg egy háromtagú bizottság vizsgálja a magyarországi visznyokat, mielőtt döntenek a végleges kizárás kérdésében.


2019 a választások éve. Kövesse az eseményeket hétről hétre a HVG hetilappal. Most 20% kedvezménnyel fizethet elő 4 vagy 8 hónapra is! bolt.hvg.hu

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kamu szűrővizsgálatokra nyergeltek át a nyugdíjasokat bepalizó cégek

Kamu szűrővizsgálatokra nyergeltek át a nyugdíjasokat bepalizó cégek

Ne nagyon reménykedjen idén béremelésben

Ne nagyon reménykedjen idén béremelésben

Putyin vigyáz Belaruszra, de nagy árat fizettet Lukasenkával

Putyin vigyáz Belaruszra, de nagy árat fizettet Lukasenkával