szerző:
Gomperz Tamás
Tetszett a cikk?

A hét pontnak már az eleje hülyeség, de a kereszténységvédelemnek vannak hatékonyabb lépései.

Hétpontos akciótervet jelentett be a miniszterelnök a keresztény Európa megvédése céljával pártja kampánynyitó (fokozó) rendezvényén. Az európai parlamenti választás tétje a keresztény civilizáció fennmaradása – közölte a soron következő végső, ezúttal tényleg mindent eldöntő, eposzi ütközet előtt, ami a jók (ő) és a rosszak (időrendben: csuhások, mdf-esek, Bokros-féle népnyúzók, idegenszívű liberálisok, szemkilövető gyurcsányisták, spekulánsok, rezsinövelők, bevándorláspártiak) között zajlik a történelem kezdete, azaz 1990 óta. Persze ősszel jön a végső utáni végső, galaktikus-apokaliptikus összecsapás a taktaharkányi kettes körzetért, ahol az egész emberiség megsemmisülhet, ha nem vigyázunk.

Hát majd vigyázunk, ha nem mi, akkor az Állami Számvevőszék, az ügyészség, a Médiahatóság és a Választási Bizottság ügyelni fog arra, hogy megmeneküljünk.

A pénteken ismertetett kereszténységvédő akcióterv semmiképpen nem keverendő össze a nemrég proklamált családvédelmi akciótervvel, az előbbit ugyanis a propagandahivatal 1. emeleti irodáiban dolgozták ki, az utóbbit viszont a 2. emeletiekben.

A Stop Jézus csomaghoz illeszkedő hét pont részletes elemezésétől eltekintünk, mert a Fidesz 2014-es választási programjához hűen ezt a szöveget is össze lehet foglalni egyetlen szóban: folytatjuk. Két szóban: hangosabban folytatjuk. Akkor a rezsiharcot, most a migránsozást, teljesen mindegy. Az állampárt arra a két és fél millió hívőre számít, aki nem érzékeli, hogy a kettő ugyanaz. Őket a kereszténységvédelem mögül kilógó Mészáros Lőrinc nagyságú lóláb pont úgy nem bizonytalanítja el, mint a piacinál magasabb hatósági ár vagy a migránsok hiánya, a hitet nem lehet megzavarni ellentmondásokkal.

Például olyannal, amilyennel a kiáltvány kezdődik: „A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak!” Na mármost: tegyük fel, hogy az Unió egyik tagállamának nemzeti kormánya teljes mértékben Soros György befolyása alá kerül (értsd: még a jelenleginél is jobban), és migránsokat kezd el telepíteni az adott országba. Vegyük mondjuk Spanyolországot, melynek nagykövete a következőt nyilatkozta a 168 órának a minap: „Mi azt gondoljuk, hogy a migráció kihívás, de lehetőség is (…) hisszük, hogy ez a sokszínűség olyasvalami, ami naggyá teszi nemzetünket. (…) A legális migrációt támogatjuk, a migráció nem olyasvalami, ami definíció szerint rossz lenne. Madridban rengeteg bevándorló él, mégis az egyik legbiztonságosabb város a világon. (…) A migráció pedig képes arra, hogy gazdagítson minket. Szóval aki fiatal, a jövőjét nálunk képzeli el, és tiszteletben tartja a törvényeinket, miért ne jöhetne?”

Azt a jó szagú, migránskaravános midenségit nekije! Mivel Spanyolország az Unió része, ha az ottani nemzeti kormány esetleg úgy kezelné a migrációt, hogy befogadja a nem annyira keresztény és még annyira sem fehér bevándorlók tömegeit, akkor ők másnaptól szabadon járkálhatnának, vállalhatnának munkát, telepedhetnének le bárhol Európában. Ha nagyon hülyék, akkor pont Magyarországon. A személyek szabad mozgása uniós alapjog, ellenszere nincs, legfeljebb a kilépés.

Tehát a mi faj- és keresztényvédő miniszterelnökünk célkitűzése (lásd: etnikai homogenitás) szempontjából az a követelés, hogy kizárólag a nemzeti kormányok dönthessenek a migrációról, csupán akkor bír bármilyen értelemmel, ha elhagyjuk az Uniót. Különben baromság az egész. És még csak az akcióterv első pontjánál járunk. A folytatás határozott intellektuális hanyatlást mutat, ezért sem érdemes jobban belemenni, a csúcson hagyjuk abba.

Inkább közzétesszük a kereszténységvédelem alternatív hét pontját:

1. Ne lopj! Ha az a magánrepülő a tied, akkor loptál, ha nem a tied, akkor korrupt vagy, akit megvesztegettek. Korrupt se legyél!

2. Azt a pénzt, amit 12 millió forintos órára, egymillió forintos táskára és 50 milliós autóra költenél, oszd szét a szegények között.

3. Ne üldözd a hajléktalanokat és ne éheztess gyerekeket a menekültszálláson.

4. Ne legyél rasszista, mivel az Úr mindenkit a saját képmására teremtett. Ne mondj olyat, hogy „a legális migráció programja valójában egy totális népességcsere programja”, mert ez egyszerre aljas hazugság és sötét rasszizmus. Apropó, ne hazudj!

5. Ne szíts gyűlöletet felebarátaid ellen, szeresd Soros Györgyöt, mint tenmagad. Ne hallgattasd el azokat, akik nem értenek veled egyet, és ne mondd azt, hogy ilyesmire nem vetemednél, ha állandóan ilyesmire vetemedsz.

6. Ne használjatok olyan kifejezéseket egy 19 éves lányra, hogy „igazi kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis proli”. Főleg akkor nem, ha közben ócska, proli lakásmutyiban vesztek részt.

7. Ja, és ne vadásszatok helikopterrel rénszarvasra, mert olyat csak a legnagyobb pöcsök csinálnak.

Első nekifutásra elég ennyi. Legközelebb a szexuális élettel, a házassággal és a válással foglalkozunk. Addig is menjetek békével, próbáljatok meg pár napig nem ellopni semmit.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egy nap alatt négyen meghaltak egy belga idősotthonban, miután megjelent a koronavírus brit mutációja

Egy nap alatt négyen meghaltak egy belga idősotthonban, miután megjelent a koronavírus brit mutációja

Az iPhone 13 kijelzője alatt térhet vissza a Touch ID

Az iPhone 13 kijelzője alatt térhet vissza a Touch ID

Mocsai Lajos: A rektori konferencia felülvizsgálja a bolognai rendszert

Mocsai Lajos: A rektori konferencia felülvizsgálja a bolognai rendszert