A Momentum politikusa felhívta az újságírót, aki nem írt róla igazat

A Momentum politikusa felhívta az újságírót, aki nem írt róla igazat

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

De a kerületi lap szerint várhatóak még tévedések, Nagy Károly hiába szembesítette állításával a kerületi újság munkatársát.

A Momentum ifjúsági szervezetének elnökét több lap is hamis információkkal próbálta lejáratni. Nagy Károly a Facebook-oldalára felöltött videóban elmondja, az Origo azt írta róla, hogy propagálja a kábítószer-használatot, a Mozaik nevű kerületi lap egyik munkatársa pedig azt terjesztette róla, hogy a felesége zuglói lakásában él.

A XVIII. kerület 10. számú választókerületének ellenzéki jelöltje nem hagyta annyiban, felhívta a kerületi lapot, hogy kiderítse, miért hazudtak róla.

Nagy a lap munkatársánál rákérdezett, honnan szedték azt az információt, hogy Zuglóban élnek, amikor mindketten a XVIII. kerület lakosai. A szerkesztő jelezte, hogy írja meg a problémát e-mailben, és ha bebizonyosodik, hogy tévedtek, helyreigazítják az írást.

A momentumos kérdésére, miszerint számíthat-e még rá, hogy hasonló hamis információkat jelentetnek meg róla, a szerkesztő azt mondta:

tévedés még várható.

Ez is jelzi, hogy alaposan beindult a kampány az őszi önkormányzati választásokra. Csütörtök írtunk róla, hogy magasabb fordulatszámra kapcsoltak a városi televíziók, és már telefonon is lejárató kampányokat folytatnak magukat közvélemény-kutatónak beállító cégek, többek között Budapesten vagy Pécsett.

Hozzászólások