szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem havonta, hanem évente keres 2,1 millió forintot ingatlankiadásból.

Vagyonnyilatkozat 2020
Megnőtt a medence? Kifelejtődött egy villa? Besegített a család? - bármennyi is az igazságtartalmuk, sok érdekességet tartogathatnak a politikusok vagyonnyilatkozatai. A bevallások elvileg minden évben alkalmat adnak rá, hogy az állampolgárok - a mi közvetítésünkkel - elszámoltathassák választott képviselőiket, így idén is megpróbálunk utána járni: mennyire van összhangban a politikusok vagyoni helyzete a fizetésükkel?
Friss cikkek a témában

Novák Katalin legutóbbi vagyonnyilatkozatába tévesen került feltöltésre az ingatlan bérbeadásból származó bevétel összege – tájékoztatott az Emberi Erőforrások Minisztériumának Sajtó- és Kommunikációs Főosztálya.

Azt írták, a család- és ifjúságügyért felelős államtitkárnak nem havi, hanem éves szinten van 2,1 millió forintos bevétele ingatlankiadásból. Ahogyan arról a hvg.hu is írt, Novák Katalin vagyonnyilatkozata annyiban érdekes, hogy kiderül belőle, többet keres lakáskiadással mint államtitkárként. Előbbiből 2,1 millió, utóbbiból 1,3 millió folyik be - ezt korrigálták most. Megtakarításait 20 millió forinttal növelte.

A tárca a vagyonnyilatkozat korrigálását kezdeményezi, a tévedésért elnézést kér.

A 2020-as vagyonnyilatkozatokról itt olvashat részletesen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itt vannak a hatos lottó nyerőszámai

Itt vannak a hatos lottó nyerőszámai

Kapásból börtön járhat majd nagy mennyiségű szemét illegális lerakásáért

Kapásból börtön járhat majd nagy mennyiségű szemét illegális lerakásáért

Fokozatosan csökken a munkanélküliség

Fokozatosan csökken a munkanélküliség