Keresik a pécsi szatírt, aki félig levetkőzve fogdosott meg egy nőt

Keresik a pécsi szatírt, aki félig levetkőzve fogdosott meg egy nőt

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Június 10-én molesztált egy nőt Pécsett egy "jellegzetesen nagy orrú" férfi.

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik, hogy megtaláljanak egy férfit, aki szeméremsértő módon viselkedett. A police.hu oldalán az olvasható, hogy egy férfi 2020. június 10-én, 17 óra és 17 óra 10 perc között Pécsett, a Szilárd Leó parkban, egy játszótértől követni kezdett egy nőt. Később a férfi alul meztelenre vetkőzött, majd hátulról megfogta a nőt.

A férfiről kamerafelvétel készült. Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a rendőrök egy körülbelül 185-190 centiméter magas, 40-50 év körüli férfit keresnek, aki átlagos testalkatú. Jellegzetesen nagy orra van, haja rövid, barna és őszülő, szakállat és bajuszt nem viselt. Az elkövetéskor hosszú, trapézformájú, kék farmernadrágot, valamint egy sötétkék, hosszú ujjú felsőt viselt.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta az esetet, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. 

Hozzászólások