szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

“Úgy hozta az élet”, írta a népszerű pap a bejelentéshez. Hodász András korábban részt vett az Index és a szabadsajtó melletti demonstráción.

Egy közlemény jelent meg a népszerű angyalföldi pap, Hodász András mémoldalán, az Instagramon elérhető Papifrankón csütörtök este, amely szerint az oldal leáll.

A megszűnés okát Hodász nem közölte, de a Magyar Hang szerint később megosztott egy bejegyzést, amelyben a pap úgy fogalmazott:

„Jézus sokat vitatkozott, sokszor megvédte magát. Az utolsó perben csendben maradt, és végül olyanért ítélték el, amit el sem követett”.

Az Angyalföldön szolgáló plébános aktív volt a közösségi médiában, de február végén személyes profilját és a Papifrankó Facebook-oldalát is törölte. Most a YouTube és az instagramos felületekkel is ez történik.

Lukácsi Katalin ellenzéki politikus csütörtök este azt írta,

Akik követjük Hodász András Insta oldalát láttuk, hogy tegnap a Prímási Palotában járt. Olvashattuk Insta story-ját, amely arra engedett következtetni, hogy megrázó “beszélgetésben” volt része a Főtisztelendő Bíboros Úrral. Ma pedig András atya leállította a sikeresen evangelizáló Insta és YouTube oldalát, a Papifrankót”.

Hodász ellen az utóbbi hetekben kormánypárti támadás indult, miután a pap részt vett az Index melletti tüntetésen, vélhetően Erdő Péter bíboros is ennek kapcsán "beszélgetett el vele". A Youtube-oldalnak 15 ezer követője volt, az Instagramon 6 ezernél többen követték a papot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Teljesítette küldetését, majd elégett a budapesti zsebműhold – egy térképet küldött haza

Teljesítette küldetését, majd elégett a budapesti zsebműhold – egy térképet küldött haza

70,3 milliárdos forgalma volt tavaly a kormánykedvenc New Land Mediának

70,3 milliárdos forgalma volt tavaly a kormánykedvenc New Land Mediának

Bizonyítékot találhattak a tudósok arra, hogy folyékony víz van a Mars felszíne alatt

Bizonyítékot találhattak a tudósok arra, hogy folyékony víz van a Mars felszíne alatt