szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A fiatal párok akár a város sportcsarnokaiban is megünnepelhetik a házasságkötést.

Koronavírus - a második hullám
Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

Orbán Viktor szeptember 16-án jelentette be, hogy a koronavírus-járvány miatt hozott legújabb intézkedések egyikeként a vendéglátóhelyeket este 11 órakor be kell zárni.

A szabályozás alól a vendéglátóhelyen tartott lakodalmak sem voltak kivételek, Hódmezővásárhelyen azonban megoldást találtak arra, hogy tovább ünnepeljen a násznép.

Márki-Zay Péter a Facebookon közölte, hogy olyan helyiségeket adnak ki a fiatal pároknak, amelyek nem minősülnek vendéglátóhelynek, például sportcsarnokokat, az uszoda átriumát, de akár olvasóköröket is, így este 11 után folytatódhatnak a lakodalmak.

A polgármester a véleményét is leírta a korlátozásról.

"Remélem, az értelmetlen rendelkezést hamarosan módosítják, a vírus 11 óra előtt is pont olyan veszélyes, mint utána, az esküvőket pedig sokan éppen a tavaszi első hullám miatt halasztották el őszre"

– áll a bejegyzésben.

SEGÍTÜNK A FIATAL PÁROKNAK! A most egybekelő fiatal párokat nagyon kedvezőtlenül érintette a kormány azon rendelkezése,...

Közzétette: Márki-Zay Péter – 2020. szeptember 23., szerda

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az EU már eljárást is indít amiatt, hogy egyes tagállamok pénzért árulnak állampolgárságot

Az EU már eljárást is indít amiatt, hogy egyes tagállamok pénzért árulnak állampolgárságot

Államilag akkreditált képzés lett a TV2 Akadémiából

Államilag akkreditált képzés lett a TV2 Akadémiából

135 millió forinttól indul itthon a legújabb Mercedes-AMG GT

135 millió forinttól indul itthon a legújabb Mercedes-AMG GT